Blog
Blog Author
Toker Software

Mobil uygulama güvenliği , mobil uygulamaların güvenli olmasını ve siber tehditlerden, veri ihlallerinden ve izinsiz erişimden korunmasını sağlamak için alınan önlemleri ifade eder. Mobil cihazlara olan bağımlılığın artması ve mobil uygulamaların yaygınlaşmasıyla birlikte, işletmelerin ve bireylerin hassas bilgileri korumak ve olası güvenlik açıklarına karşı korunmak için mobil uygulama güvenliğine öncelik vermeleri çok önemlidir.

MOBİL UYGULAMA GÜVENLİĞİ NEDEN ÖNEMLİ

Günlük hayatımızda akıllı telefonlar, tabletler vb. Mobil aygıtlar çokça yer almaktadır. Bu cihazları iletişimde, eğlencede, alışverişte ve birçok alanda kullanıyoruz. Mobil cihazlar, çok sayıda hassas ve kişisel veri ile dolu olduğundan bilgisayar korsanları için hedef haline geliyor.

Kişisel verilerin tehlikeye atılma riskine ek olarak, işletmeler mobil uygulama güvenlik ihlalleri nedeniyle fikri mülkiyet hırsızlığı ve mali kayıp tehdidiyle de karşı karşıyadır. Bu durum, bu tehditlere karşı korunmak için sağlam mobil uygulama güvenlik önlemlerinin uygulanmasının önemini vurgulamaktadır.

Referanslarımızı Görmek istermisiniz?

Projeleri görüntüle

Projeler
Chat
  • Laptop
  • Bill
Şirket Bilgilerimiz

Ferhuniye, Ulaşbaba cad.
pehlivanoğlu işhanı 114/21

Sizler için Pazartesi-Cuma 09:00-18:00 arası hizmet vermekteyiz. +90 536 940 3476 info@tokeryazilim.com
bizi takip edin